Tervetuloa mukaan Maata Näkyvissä-festariretkille!

Vuosi 2024 on huikea vuosi Maata Näkyvissä-festarien ystävälle, kun syksyllä on luvassa kaksi retkeä Maata Näkyvissä-tapahtumiin!

Pohjoinen ulottuvuus

Pohjoinen ulottuvuus on uusi tapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Torniossa lauantaina 17.8.
Se on kuin festarit tiivistettynä yhteen päivään: luvassa on hyvää musiikkia, esiintyjiä, puheenvuoroja ja ohjelmaa.

Tapahtuma järjestetään tapahtumakeskus Torandassa Torniossa. Tapahtuman järjestää Tornion seurakunta yhdessä Maata Näkyvissä-tiimin kanssa. Lisätietoja Pohjoinen ulottuvuus-tapahtumasta löydät tältä sivulta!

Retken hinta tapahtumaan on 15€ Kemijärven seurakunnan jäsenille. Hintaan sisältyy matka tapahtumaan sekä päivällinen tapahtuma-alueella. Itse Pohjoinen ulottuvuus-tapahtuma on ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan Pohjoinen ulottuvuus-retkelle tästä linkistä!

Maata Näkyvissä-festarit

Suomen Turussa on jälleen luvassa kolme upeaa päivää hyvän musiikin, puhujien, esiintyjien sekä Suomen seurakuntanuorien ja Jumalan kanssa, kun Pohjoismaiden suurimmat kristilliset nuortenfestarit, eli Maata Näkyvissä-festarit järjestetään jo 39. kerran!

Maata Näkyvissä-festarit järjestetään 22.-24.11. ja teemme perinteisen retken festareille Kemijärveltä!
Retki toteutetaan 21.-25.11.2024 välisenä aikana.

Maata Näkyvissä-festareista ja ohjelmasta voit lukea lisää tältä sivulta!

Retken hinta on 130€ Kemijärven seurakunnan jäsenille ja se kattaa kaiken tarvittavan (matkan, majoituksen, ruokailut festareilla ja lippupaketin).

Ilmoittaudu mukaan Maata Näkyvissä-festariretkelle Turkuun tästä linkistä!

Lisätietoja Maata Näkyvissä-retkistä saat nuorisotyönohjaaja Antti Liistokilta (puh. 040 643 2225 tai antti.liistokki@evl.fi)